Ik geef je een roosje mij …

De titel klopt niet helemaal, want ik geef je 8 roosjes. Foto’s die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Een aantal opnieuw bewerkt. De roos was altijd mijn favoriete bloem. Inmiddels vind ik heel veel bloemen prachtig, omdat ik er door fotografie anders naar kijk. De laatste tijd heb ik weinig rozen gefotografeerd, omdat ik dacht dat ik dat te veel deed. Nu blijkt dat ik al in geen maanden meer een roos heb gedeeld in mijn rozen collectie op Google+: The roseย Dat kan natuurlijk niet ๐Ÿ˜› Nu mag ik van mezelf toch een mooie roos gaan kopen (terwijl ik nog bloemen heb staan).

Zoals gezegd, 8 rozen ๐Ÿ™‚

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*