Vandaag en gisteren gewandeld bij de Tichelgaten. Dit is een gebied in de uiterwaarden van de IJssel. Het is een waterrijk gebied dat is ontstaan door het afgraven van klei ten behoeve van een steenfabriek die daar in het verleden actief was. De natuur heeft het helemaal overgenomen. Er zijn zo veel planten en dieren, met name watervogels en insecten. Het weer was heerlijk. Gisteren toen ik de camera niet bij had, zag vogels die ik vandaag hoopte te fotograferen. Helaas is dat niet gelukt. Maar er is zo veel meer te zien.

 

Hier enkele foto’s met “beestjes”.

Bont Zandoogje

 

 

 

Vlieg

 

 

De lucht was vol met libellen. Ze gingen ook op mijn shirt zitten. Ik wilde wel close-ups, maar zo close nu ook weer niet. Toe ik eindelijk mijn mobiel had gepakt vloog hij natuurlijk weg. De foto’s zijn bewerkt met Lightroom en Color Efex Pro.

 

Libelle

 

 

 

Libelle

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top