Meikevers, ik heb er in mijn leven nog niet zo veel gezien. Ik hoorde mijn moeder altijd vertellen dat er vroeger allemaal meikevers in een heg zaten. Ik dacht dat ze mogelijk waren uitgestorven. Dit jaar heb ik ze wel gezien op verschillende plekken, meerdere bij elkaar. De optimist in mij denkt dan: OK het gaat zo slecht nog niet met de meikever. Een andere optie is, dat ik nu in de maand mei beter heb opgelet tijdens wandelingen. Ik zag ze nu wel terwijl ik er voorheen geen oog voor had. Hoe dan ook: foto’s van meikevers!

 

Meikever

 

 

 

Meikever

 

 

 

Meikever

 

 

 

Meikever
Meikever

 

Spread the love

2 thoughts on “Meikever

 1. Mooi Anja,
  Toch niet met gsm gefotografeerd …? Je hebt een mooi website, ik hoop later ook zo een te hebben.

  1. Nee, ik gebruik dit:
   CAMERA: Canon EOS 80D
   LENS: Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro

   Maar met een smartphone kun je ook mooie foto’s maken hoor. Een van de foto’s van het blog over de libelle is met mijn telefoon genomen. Ook de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top