Dit jaar heb ik een abonnement genomen voor de Apenheul. Dat is de derde keer nu. Ik sla ook wel eens een jaar over, maar kom er steeds opnieuw. In de afgelopen 4, 5 jaar heb ik er heel veel foto’s genomen. Ook steeds weer van vogels. Voor het eerst heb ik dit jaar ook een van de vrij vliegende ara’s gefotografeerd. Meestal zitten ze hoog in de bomen. Met mijn lens wordt het dan een rode stip in het groen. Nu eens van dichtbij.

Deze foto’s waren aanleiding om eens te kijken welke vogels ik in de afgelopen jaren heb gefotografeerd in de Apenheul. Hier onder een selectie van gevederde vrienden in de Apenheul.

 

 

Ara
Ara

 

 

 

Darwin's nandoe
Darwin’s nandoe

 

 

 

Pauw
Pauw

 

 

 

Heremiet ibis
Heremiet ibis

 

 

 

Gierparelhoen
Gierparelhoen

 

 

 

Zuidelijke hoornraaf
Zuidelijke hoornraaf

 

 

Kuifseriema
Kuifseriema

 

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top