Planckendael is de dierentuin bij Mechelen in België. Ik was daar deze week en het was een heerlijke dag. Het is een mooie dierentuin waar de dieren veel ruimte hebben. Daar wordt ik altijd heel blij van. Betegelde ruimtes en kooien kunnen niet meer. Dat kon nooit, maar toen wist men niet beter, toch …. ? In dierentuinen zijn vaak ook heel mooie bloemen. Natuurlijk kan ik het dan iet laten daar een plaatje van te schieten. Daarom bij dezen 6 bloemen foto’s genomen in Planckendael.

 

Hibiscus
Hibiscus

 

 

 

Egelantier
Egelantier

 

 

 

Waterlelie
Waterlelie

 

 

 

Kattenstaart
Kattenstaart

 

 

 

Jakobskruiskruid met zweefvlieg
Jakobskruiskruid met zweefvlieg

 

 

 

Waterlelie
Waterlelie

 

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top