Na opnieuw installeren van mijn laptop, NAS en reorganiseren van de opslag van mijn foto’s, eindelijk tijd om te fotograferen. De bloemen die ik vandaag kocht waren te strak ingepakt. De prachtige dahlia waar ik in de winkel meteen verliefd op werd, wat helemaal verkreukeld. Bah! Daarom foto’s van een van mijn orchideeën. Een oranje orchidee met de naam Cambria Catatante. Hij is prachtig!

Verschillende kanten in een soft look.

 

 

Cambria Catatante
Cambria Catatante

 

 

Cambria Catatante
Cambria Catatante

 

 

Cambria Catatante
Cambria Catatante

 

 

Cambria Catatante
Cambria Catatante

 

 

Cambria Catatante
Cambria Catatante

 

 

Spread the love

2 thoughts on “Cambria Catatante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top