Hier is hij dan eindelijk, een blog over de Orchideeën Hoeve met orchideeënfoto’s 🙂 Foto’s die ik maakte tijdens mijn meest recente bezoek en ook een paar van langer geleden. Ik houd van orchideeën. Ik heb zelf 16 planten thuis. Verschillende soorten en kleuren. Ieder jaar bloeien de planten opnieuw. Het hele jaar door heb ik er wel een paar bloeiend op tafel staan. Overigens moet ik nu wel stoppen met kopen en overnemen. In de rustfase staan de planten in de vensterbank in de keuken, maar daar past nu echt niets meer bij. Verder gaat de verzorging nu wel heel veel tijd kosten. Ik dompel de planten iedere week. Dat kost tijd. Met overnemen bedoel ik dat ik planten krijg van mensen die ze zelf niet weer in de bloei krijgen, of er plek voor hebben.

Orchideeën 🙂

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Zygopetalum

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Cymbidium

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Cambria Burrageara

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Cymbidium

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Cymbidium

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Cymbidium

 

 

Orchidee - Orchid
Orchidee – Orchid – Paphiopedilum

 

 

Orchid
Orchid

 

3 thoughts on “Orchideeën bij de Orchideeën Hoeve

  1. Hi Anja,

    Echt mooi die Orchideeën! Al die verschillende soorten, kleuren en tekeningen van de bloemen, schitterend!
    Ik heb er ook een paar staan, maar ze weer in de bloei krijgen, is mij maar één keer gelukt. Bij mijn moeder lijken ze wel aan één stuk door de te bloeien. De onderste bloemen vallen op een gegeven moment af en de nieuwe knoppen komen alweer tevoorschijn. En bij jou lukt dat dus ook! Jaloers makend :-)))))).

    Groetjes en een fijne dag,
    Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top