Vandaag heb ik een aantal promotie video’s gemaakt voor mijn website. Voor mij was het oefenen om te kijken wat er mogelijk is met Ripl. Dat is software die aanvankelijk alleen op een mobile telefoon e.d. te gebruiken was. Dat had ik al eens geprobeerd, maar ik vond het onhandig om steeds foto’s naar mijn telefoon te kopiëren. Nu kan het ook op de pc. Heel handig, want daar heb je alle foto’s beschikbaar.

Ik heb een abonnement (dat je meteen weer op kunt zeggen) genomen op de pro versie. Eerst viel het tegen. Ik dacht: “is dit nu alles”. Maar ik had nog niet alle opties ontdekt. Er kan veel en het is erg gebruiksvriendelijk.
Als je het ook eens wilt proberen, dan kan dat gratis. Het is ook nog eens leuk om mee te spelen. RIPL

Hier onder een aantal test video’s. Ik hoor graag wat je er van vindt. Er is ook geluid bij. Veel plezier! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf de feedback maar in de comments, ik hoor het graag 🙂

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top