Sinds een tijdje ben ik actief op GuruShots.com. Daar zijn steeds verschillende challenges waarbij je in competitie bent met andere fotografen. Er zijn steeds andere onderwerpen. Op dit moment o.a. doe ik mee aan het onderwerp Minimalisme. Ik deel hier de foto’s die ik heb ikgestuurd.

Over GuruShots.com, zeg ik een ding: Bezint eer ge begint. Het is een dure hobby. Ik ben inmiddels zo eigenwijs dat ik Guru wil worden. Maar ik raad niemand aan er mee te beginnen. Het levert niet echt veel op, hooguit inspiratie. Verder niet.

 

 

Eustoma
Eustoma

 

 

Wesp - Wasp
Wesp – Wasp

 

 

Gras - Grass
Gras – Grass

 

 

Slakkenhuis - Cochlea
Slakkenhuis – Cochlea

 

 

Passiebloem - Passion Flower
Passiebloem – Passion Flower

 

 

Gerbera
Gerbera

 

 

Hommel - Bumblebee
Hommel – Bumblebee

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top