Voor Gurushots ben ik weer in mijn fotografie verleden gedoken. Ik deel hier een aantal macro’s van bloemen. Deels nieuw bewerkt. De eerste foto is een bewerking van een foto die ik nog niet eerder op het internet deelde. Ik weet niet hoe het heet. Ik heb het in verschillende tropische tuinen gezien. Onder anderen in Burgers bush. Daar is ook deze foto genomen in oktober 2016. Als je weet hoe deze boom/struik/plant heet, hoor ik het graag. Ze hangen altijd hoog, op oog hoogte. Jammer genoeg heb ik er nooit opgelet hoe de rest van de plant er uit ziet. Stom 😛

 

 

Onbekende bloem - Unknown flower
Trichostigma peruvianum

 

 

Ornithogalum
Ornithogalum

 

 

IMG_1226 copyMagnolia
Magnolia

 

 

PassiebloemPassion Flower
Passiebloem – Passion Flower

 

 

Hibiscus
Hibiscus

 

 

Postelein - Portulaca grandiflora
Postelein – Portulaca grandiflora

 

 

Protea
Protea

 

 

Zinnia
Zinnia

 

 

Spread the love

2 thoughts on “Macro bloemen

 1. Hi Anja,
  Sorry, ik kan je ook niet helpen aan de naam van deze mooie bloem/plant.
  Je foto’s zijn natuurlijk weer super, vooral foto’s 2,3 en 4 (toch weer de “zachte” kleuren ).
  Op mijn blog annettespijker.blogspot.com heb ik ook een serie foto’s van bloemen met zachte kleuren geplaatst. Of ik het op de goede manier heb gedaan weet ik niet, maar ik ben niet ontevreden met het resultaat.

  Groetjes en een fijne nieuwe week,
  Annette

  1. Hoi,

   Je hebt er een abonnee bij op je blog 🙂
   Die naam moet ik maar eens geen vragen bij Burgers zoo of zo, als ik er ben.
   Ik heb ook op Facebook gevraagd, maar kom nog niet vee verder.

   Groet,

   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top