In voorgaande blogs heb ik al geschreven dat ik mee doe aan challenges op Gurushots.com. Inmiddels ben ik opgeklommen naar Master. Nog een stap te gaan en dan ben ik Guru. Om guru te  worden heb je  Guru’s Picks nodig. Dat zijn foto’s die door andere Guru’s als beste zijn gekozen. Je hebt er  nodig voor het niveau Guru. Ik heb er 7 en ik vond het leuk ze hier te delen on een post. Het is een mix van stijlen en onderwerpen. Veel plezier 🙂

 

 

Lieveheersbeestje – Ladybug

 

 

Mike
Mike

 

 

Dahlia
Dahlia

 

 

Aziatische olifant
Moeder en kind – Mother and child

 

 

Bloesems – Blossoms

 

 

ZeeleeuwSea lion
Zeeleeuw – Sea lion

 

 

Regenboog lori Rainbow lorikeet
Regenboog lori – Rainbow lorikeet

 

 

Mike
Mike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top