Het is een tijdje geleden, maar ik heb bloemen gekocht waar ik ook echt foto’s van heb gemaakt. De laatste tijd had ik veel bloemen, maar ik vond nooit de tijd om de foto’s te maken. Natuurlijk genoot ik ervan, hun kleuren, vormen, schoonheid en geur.

Vandaag heb ik foto’s gemaakt van bloemen die ik gisteren kocht. Ik had problemen met het licht en zal deze week opnieuw proberen als de bloemen niet zullen verwelken. Ik heb een aantal bijzondere, geweldig uitziende ranunculus, maar ze staan niet in deze post.

Ik hoop dat je zult genieten van degene die ik heb gefotografeerd.

 

Freesia
Freesia

 

 

Eustoma
Eustoma

 

 

Bloesems - Blossoms
Bloesems – Blossoms

 

 

Anemone
Anemone

 

 

Eustoma
Eustoma

 

 

Bloesems - Blossoms
Bloesems – Blossoms

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top