Eén enkele roze roos was alles wat er nog over was van een boeket dat ik had gekocht om te fotograferen. Ik heb de tijd niet gevonden, dus gisteren moest ik dit grotendeels weggooien. De enige bloem die de moeite van het fotograferen waard was, was deze roos. Hij is verre van perfect, dus in de meeste foto’s heb ik vlekken en slecht uitziende lijnen weggepoetst. Alleen de laatste foto heeft is nog in de originele staat. Helemaal niet zo erg, het geeft het bloemkarakter dat ik zou zeggen.

Dus foto’s van een enkele roze roos …. Hier zijn ze 🙂

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

 

Roos - Rose

Roos – Rose

 

 

 

 

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top