Vandaag be ik weer bij de Orchideeen Hoeve geweest. Ik wilde weer eens uitgebreid fotograferen. Buiten was er te veel wind om iets moois te maken. Landscappen kunnen dan wel, maar dat is nu eenmaal niet mijn ding. Dus ik ging er vroeg heen om daar te zijn voordat het druk wordt.

De Orchideeën Hoeve blijft uitbreiden. De nieuwste behuizing is er één met stokstaartjes. Het ziet er heel goed en verzorgd uit, zoals alles bij de Orchideeën Hoeve. Meerkatten zijn te zien in veel dierentuinen, niet echt nieuw, maar ze zijn leuk.
Het zijn zulke parmantige wezentjes. Je merkt dat ze daar niet zo lang zijn geweest. Ze waren nog steeds erg op hun hoede, een beetje bang. Een kleintje heeft eerst alles vanuit het gat bekeken. En natuurlijk waren ze constant op zoek naar de houding die hen zo beroemd maakt en gaven ze de Nederlandse naam Stokstaartje (stokstaart).

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

 

Stokstaartjes - Meerkat
Stokstaartjes – Meerkat

 

Spread the love

2 thoughts on “Stokstaartjes in de Orchideeën Hoeve

  1. Hi Anja,

    Ook deze keer zijn het weer prachtige foto’s geworden, maar ik ben ook niet anders van je gewend :-).
    Het Stokstaartje op de eerste foto kijk zo ontzettend arrogant en het kleine Stokstaartje dat uit zijn holletje komt juist zo ontwapenend. Mooi om die totaal verschillende uitdrukkingen te zien. Op de laatste foto laat het Stokstaartje mooi zien hoe het aan zijn naam komt. Hartstikke leuk!

    Groetjes en tot de volgende keer,
    Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top