Als je naar de titel kijkt, verwacht je misschien dat dit bericht over schoenen gaat. Naaaah! Mijn foto’s gaan zelden over schoenen. Ik deel foto’s van Venusschoentjes, allemaal gemaakt bij de Orchideeën Hoeve. De officiële naam is Paphiopedilum. Ik schreef meer specifieke namen onder verschillende foto’s. Ik moet zeggen dat ik gok op basis van hoe ze eruit zien. Ik kan het mis hebben, want ik ben geen expert. Corrigeer me of informeer me over andere soorten die ik nog niet heb genoemd. 🙂

 

Phragmipedium Sedenii
Phragmipedium Sedenii

 

 

Paphiopedilum delenatii
Paphiopedilum delenatii

 

 

Paphiopedilum
Paphiopedilum

 

 

Paphiopedilum
Paphiopedilum

 

 

Paphiopedilum appletonianum
Paphiopedilum appletonianum

 

 

Paphiopedilum American Hybride
Paphiopedilum American Hybride

 

 

Paphiopedilum Dorama
Paphiopedilum Dorama

 

 

Paphiopedilum
Paphiopedilum

 

 

Spread the love

2 thoughts on “Schoentjes

 1. Hoi Anja,

  Schitterende Orchideeën en natuurlijk weer mooi gefotografeerd! Prachtige kleuren en vormen.
  Dat heeft de natuur toch weer mooi voor elkaar gekregen :-).

  Groetjes en fijne paasdagen!
  Annette

  1. Hoi Annette,
   Dankjewel! Fijne Paasdagen 🙂 Het weer wordt al vast mooi, dus dat is een goed begin. Geniet ervan!
   Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top