Tijd om te spelen! En deze keer kun je ook spelen 🙂

Ik heb gespeeld met een actie van Photoshop die gratis kan worden gedownload bij Adobe. Ik heb een Adobe-account en een e-mailabonnement voor het Adobe Create Magazine. Adobe heeft deze Photoshop-actie met video’s gedeeld, hoe deze te gebruiken en gratis downloads. Hoe geweldig is dat!? Ik deel alle informatie, over waar je de info kunt vinden, onderaan het bericht.

Ik deel enkele foto’s die ik heb bewerkt. Beginnend met enkele dierenportretten. Het gebruikelijke onderwerp, maar ik ging een beetje verder. Ik heb ook een oude zwarte en witte foto van mijn grootouders (uit 1951) bewerkt, een selfy van een paar jaar geleden en een foto van mijn zonen op het strand. Aan het einde een bloemenfoto.
Tijdens het bewerken dacht ik dat ik zou kunnen beginnen met aanbieden om foto’s voor klanten te bewerken. Ik weet niet zeker hoe ik het moet organiseren. Niet alle foto’s zijn geschikt. Ik kan geen geld vragen als ik niet een resultaat van goede kwaliteit kan produceren. Ik denk nog maar even verder 🙂

 

 

Sumatraanse tijger - Sumatran tiger
Sumatraanse tijger – Sumatran tiger

 

 

Impala
Impala

 

 

Grootouders - Grand parents
Grootouders – Grand parents

 

 

Selfy
Selfy

 

 

Broers - Brothers
Broers – Brothers

 

 

Roos - Rose
Roos – Rose

 

 

Zoals beloofd, de informatie om je eigen aquarellen te maken:

Je kunt de actie HIER downloaden

En dit is al de andere informatie over de action

Veel plezier!

 

 

Spread the love

3 thoughts on “Watercolor Artist Action

  1. Hi Anja,

    Wat apart en wat leuk dat je de actie en bijbehorende informatie deelt in je blog! De foto van de Impala vind ik echt heel mooi geworden, maar ook je selfie is heel goed gelukt. Ik ga het zeker ook eens uitproberen.

    Groetjes,
    Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top