Tijdens een wandeling zag ik heel veel mooie kokardebloemen. Geel en rood zoemend met bijen en hommels. Natuurlijk moest ik foto’s maken en een video maken. Ik deelde de video als een verhaal op Facebook en Instagram. Het is iets dat veel mensen graag zien en ik ook. Dus deel ik foto’s en een video van Kokardebloemen en ik hoop dat je het leuk vindt.

Gewoon een gedachte: deze bloemen horen thuis in Noord- en Latijns-Amerika. Ze horen niet in het wild thuis in Nederland. Meer en meer vreemde soorten groeien in het wild in Nederland. Ons bos zit vol met balsemien en onze rivieren zitten vol met waterhyacint, enz. Deze soorten overwoekeren de soorten die er wel bij horen en laten ze verdwijnen. Wanneer die planten verdwijnen, verdwijnen de insecten die ze nodig hebben. De vogels die de insecten nodig hebben verdwijnen, enz. Het is verkeerd.

Ja, ze zijn mooi, maar mogen alleen in tuinen groeien en niet in het wild.

 

Kokardebloem - Blanket flowers
Kokardebloem – Blanket flowers

 

 

Kokardebloem met bij - Blanket flower with bee
Kokardebloem met bij – Blanket flower with bee

 

 

Kokardebloem met sprinkhaan - Blanket flower with Caelifera
Kokardebloem met sprinkhaan – Blanket flower with Caelifera

 

 

Kokardebloem - Blanket flowers
Kokardebloem – Blanket flowers

 

 

Kokardebloem - Blanket flowers
Kokardebloem – Blanket flowers

 

 

 

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top