Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb zoooooooooooooooom gekocht! Eerst wilde ik wachten tot Kerstmis, maar gisteren ging ik naar Urk en kocht een Tamron SP 150-600mm f / 5.0-6.3 Di VC USD G2 Canon bij CameraNU.

Vandaag ging ik naar de Apenheul om te proberen mijn eerste foto’s te maken. Oh jee, de camera en de lens wegen een ton of zo. Ik zal waarschijnlijk mijn armen moeten trainen om het te kunnen gebruiken. Ik heb het geprobeerd met een statief, maar dat werkt niet voor me. Je kunt niet snel genoeg reageren om goed getimed een foto te maken als de camera op een statief staat.

Een paar van mijn eerste foto’s. Ze zijn van grote afstand genomen.

 

Javaanse langoer - Javan lutung
Javaanse langoer – Javan lutung

 

 

Gordel lemur - White-belted Black-and-white Ruffed Lemur
Gordel lemur – White-belted Black-and-white Ruffed Lemur

 

 

Witgezicht saki - White-faced saki
Witgezicht saki – White-faced saki

 

 

Gorilla
Gorilla

 

 

Ringstaartmaki - Ring-tailed lemur
Ringstaartmaki – Ring-tailed lemur

 

 

Spread the love

2 thoughts on “Gezichten in de Apenheul

 1. Wat een schitterende foto’s heb je gemaakt met je nieuwe lens! Het is prachtig om de uitdrukkingen op de gezichten van de apen van zo dichtbij te zien.
  Ik hoop dat je veel plezier zult hebben van je zoomlens!

  Groetjes,
  Annette

  1. Hoi Annette,
   Dankjewel 🙂 Ik moet vooral ook spierballen kweken LOL.
   Het is zoooo zwaar. Ik hoop snel weer te kunnen gaan.
   Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top