Ik heb een goed begin gemaakt in het nieuwe jaar. Om half negen ’s morgens zat ik in de trein naar Amsterdam op weg naar Artis. Hrt was een mooie dag. Ik veel gezien, gefotografeerd en video’s gemaakt met mijn mobiel. Helaas zijn de foto’s niet allemaal gelukt. Met name de foto’s van de gorilla’s die binnen zaten met niet heel veel licht, heb ik grotendeels verwijderd. Jammer! Volgende keer beter 🙂

Hier onder een selectie van foto’s en profil

 

Leeuwin - Lioness
Leeuwin – Lioness

 

 

Leguaan - Iguanids
Leguaan – Iguanids

 

 

Wolf
Wolf

 

 

Roze pelikaan - Great white pelican
Roze pelikaan – Great white pelican

 

 

Rode vari - Red ruffed lemur
Rode vari – Red ruffed lemur

 

 

Did you mean: roodstaart amazon Search Results Web results Roodstaartamazone - Red-tailed amazon
Roodstaartamazone – Red-tailed amazon

 

These photos were taken here:


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top