Afgelopen week ben ik naar Burgers Zoo geweest. Terwijl ik daar was bedacht ik: ik ga nu eens op een andere manier fotograferen. Als je me langer volgt, dan weet je dat ik vooral veel portretten maak. Soms staat er een compleet dier op de foto, de omgeving nog minder vaak. Doel op die dag was dus: foto’s van dieren en waar ze zijn. Als het een beetje mee zit ook actie foto’s.

De savanne is de ideale plek. En ik heb geluk, de dieren zijn heel actief. Vier zebra’s rennen rond. De gnoes lopen rond. Giraffen stappen voor de camera langs. Alleen maar knippen zou je zeggen ….

Ik deel de foto’s van zebra’s die zijn gelukt. De foto’s van de rennende zebra’s zijn niet goed. Daar moet ik nog maar eens mee oefenen. Iets beter voorbereid. De regen maakte dat ik moest stoppen, maar de volgende keer ga ik een nieuwe poging doen.

 

 

Grant's zebra
Grant’s zebra

 

 

Grant's zebra's
Grant’s zebra’s

 

 

Een andere kijk 😛

 

Grant's zebra's
Grant’s zebra’s

 

 

Grant's zebra's
Grant’s zebra’s

 

 

Natuurlijk moest ik ook nog een portret maken 🙂

 

Grant's zebra
Grant’s zebra

 

 

De foto’s werden hier genomen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top