Deze foto nam ik in Burgers Zoo afgelopen vrijdag. Ik heb er alleen buiten gefotografeerd. Het weer was aangenaam en de verwachting voor de komende tijd is matig. Je moet het ijzer smeden als … De foto past in mijn plan om meer achtergrond en dieren in beweging te fotograferen. Maar ik vond hem ook leuk om dit weekend te spelen met Photoshop.

Een tijdje geleden was ik een maand lang lid van Envato, je kunt daar digitale bestanden kopen en downloaden. Per stuk is het prijzig een langdurig abonnement is dat ook. Dus ik heb een maand een abonnement genomen, van alles gedownload en toen weer opgezegd. Misschien niet netjes, maar het werkt goed als je geen geldboom in de tuin hebt staan 😛

Dit weekend heb ik de gedownloade bestanden getest en goed opgeslagen. Een groot aantal Photoshop-handelingen heb ik losgelaten op deze foto. Verder heb ik ook zelf nog geëxperimenteerd. Heerlijk om te doen als het weer niet geweldig is.

Ik deel enkele van de resultaten. Onder iedere foto staat wat ik gebruikt heb om het effect te krijgen. Ik heb zelf een favoriet. Laat maar weten wat jouw favoriet is. Ik ben benieuwd 🙂

 

Tijger - Tiger
Tijger – Tiger

 

 

Tijger - Tiger - Digital sketch Photoshop action
Tijger – Tiger – Digital sketch Photoshop action

 

 

Tijger - Tiger - Doodle Mosaic Art Photoshop Action
Tijger – Tiger – Doodle Mosaic Art Photoshop Action

 

 

Tijger - Tiger - Collage graphic poster Photoshop action
Tijger – Tiger – Collage graphic poster Photoshop action

 

 

Tijger - Tiger
Tijger – Tiger – Monochrome in Silver Efex Pro

 

 

Tijger - Tiger - Retro illustration Photoshop action
Tijger – Tiger – Retro illustration Photoshop action

 

 

Tijger - Tiger - Photoshop filters
Tijger – Tiger – Photoshop filters

 

 

Tijger - Tiger - Collage graphic poster Photoshop action
Tijger – Tiger – Collage graphic poster Photoshop action

 

 

De foto werd hier genomen:

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top