Een blog met een serie foto’s van één chimpansee. Deze foto’s zijn gemaakt in ZOOM Erlebniswelt in Gelsenkirchen, Duitland. Als je me al wat langer volgt weet je dat ik mensapen geweldig vind. Ik was dan ook teleurgesteld toen ik eerst geen chimpansees zag in het enorme verblijf. Ik dacht; ik ga gewoon maar eens voor dat raam zitten en wacht af wat er gebeurt. En na een tijdje kwam deze prachtige persoon tegenover mij zitten. Ik heb er een hele rij foto’s van gemaakt. En weg teleurstelling!

Een selectie van de foto’s deel ik hier.
De foto’s heb ik al in augustus vorig jaar genomen. Ik loop dus aardig achter met het bewerken. Ik heb gewoon te weinig tijd.

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

Chimpansee - Chimpanzee
Chimpansee – Chimpanzee

 

 

These photos were taken here:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top