Het leuke van een abonnement op een dierentuin is dat je er gewoon heen gaat. Zeker als het niet ver weg is. Een bezoek aan de Apenheul is bij mooi weer mogelijk. Ik heb genoten van het weer, de wandeling en de dieren.

Ik heb niet veel goede foto’s gemaakt. Maar dat maakt niet uit. Er zijn er altijd een paar. In feite levert een middag fotograferen meestal maar een of twee “perfecte” foto’s op als je geluk hebt. Ik bedoel foto’s die zijn zoals je ze bedoeld had. Dan ben ik tevreden. Perfect is een beetje een raar woord voor mij. Ik heb in mijn leven nog nooit een perfecte foto gemaakt. Daarom blijf ik het proberen

Mijn favoriete foto van dit bezoek is de jonge Hanuman langoer.

 

 

Hanuman langoer - Gray langur
Hanuman langoer – Gray langur

 

 

 

Gorilla
Gorilla

 

 

 

Bonobo
Bonobo

 

 

 

 Kroonsifaka - Crowned sifaka
Kroonsifaka – Crowned sifaka

 

 

 

Gorilla
Gorilla

 

 

 

Deze foto’s werden hier genomen:

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top