Eindelijk weer gefotografeerd. Behalve voor wat familie foto’s, was mijn camera een maand lang niet uit de koffer geweest. Corona, slecht weer en te druk. Gisteren is het gelukt om een halve dag naar Wildlands in Emmen te gaan. Ik heb redelijk wat foto’s kunnen nemen. Na een mistig begin, knapte het weer mooi op. Het was een leuke middag. Wel heb ik ook nu weer gezien dat Wildlands niet mijn favoriete dierentuin is. De dieren hebben het er heel mooi, maar al die toeters en bellen zoals een Safari bus, een boot, etc. voegt niks toe. Het zorgt er wel voor dat je de dieren minder goed ziet. Ze nemen ook veel ruimte in. Ruimte die ze beter voor andere dierenverblijven hadden kunnen gebruiken.

Hier bij 5 close-up foto’s uit Wildlands.

Kleinklauwotter - Asian small-clawed otter
Kleinklauwotter – Asian small-clawed otter

 

 

 

Prairiehond - Prairie dog
Prairiehond – Prairie dog

 

 

 

Nandu - Rheas
Nandu – Rheas

 

 

 

Leeuw - Lion
Leeuw – Lion

 

 

 

Mantelbaviaan - Hamadryas baboon
Mantelbaviaan – Hamadryas baboon

 

 

Deze foto’s werden hier genomen:

Spread the love

2 thoughts on “Close-ups in Wildlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top