Gorilla’s op zwart

Gorilla (Beekse bergen 2020)

De website heeft als ondertitel: “Mijn creatieve zoektocht”. Deze post past daar helemaal in. In mijn vorige post schreef ik over mijn plan om de chimpansees in Dierenpark Amersfoort allemaal te fotograferen. Daarna wil ik er een mooie bewerking er van maken. Ik ben nu op zoek naar de juiste manier van bewerken, zodat foto’s bij elkaar passen. Daarbij is de foto en de juiste bewerking belangrijk. Je kunt de kleuren vergelijkbaar maken in Photoshop. Maar het is ook de bedoeling dat de portretten er ondanks de bewerking natuurlijk uit blijven zien.

Hieronder wat oefen materiaal. Foto’s van gorilla’s. Deels al ouder uit 2014, maar twee zijn uit 2020. De ouder foto’s heb ik al eerder bewerkt en gedeeld, maar nooit in kleur en op zwart.

Laat maar weten wat je er van vindt.

 

Gorilla (Beekse bergen 2020))

Gorilla (Beekse bergen 2020))

 

 

 

Jambo, Gorilla (Apenheul 2014)

Jambo, Gorilla (Apenheul 2014)

 

 

 

Gorilla (Apenheul 2014)

Gorilla (Apenheul 2014)

 

 

 

Gorilla (Beekse bergen 2020)

Gorilla (Beekse bergen 2020)

 

 

 

Jambo, Gorilla (Apenheul 2014)

Jambo, Gorilla (Apenheul 2014)

 

 

 

Gorilla (Apenheul 2014)

Gorilla (Apenheul 2014)

 

 

 

CATEGORIES:

Dieren-Op zwart

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *