Stokstaartjes behoren tot de meest parmantige dieren die je in een dierentuin zult tegenkomen. Ze worden veel gefotografeerd en ook gedeeld op social media. Omdat je ze zo vaak ziet, ga ik er eens aan voorbij. Maar niet in Wildlands. Door het verblijf daar zie je ze op een heel ander niveau.

Zoals altijd houden ze de wacht. Ik vond het grappig om te zien hoe ze op de stenen zitten, maar ook in het graslandschap. Mijn favoriete foto is die waarvan je alleen de achterkant ziet. Zo leuk, maar als ik het deel op Instagram denkt iedereen: ze is gek!

Hier is een bericht met de wachters van Wildlands: stokstaartjes.

 

Stokstaartje - Meerkat
Stokstaartje – Meerkat

 

 

 

Stokstaartje - Meerkat
Stokstaartje – Meerkat

 

 

 

Stokstaartje - Meerkat
Stokstaartje – Meerkat

 

 

 

Stokstaartje - Meerkat
Stokstaartje – Meerkat

 

 

 

Stokstaartje - Meerkat
Stokstaartje – Meerkat

 

Deze foto’s werden hier genomen:

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top