Eindelijk is het zo ver, we mogen weer naar dierentuinen in Nederland en nu ook naar Duitsland. Maar na een half jaar blijf ik voorlopig in Nederland. Inmiddels heb ik al volop genoten. Onder anderen 2 keer in de Apenheul.

Voor de hele covid geschiedenis had ik het plan opgevat op anders te gaan fotograferen. Niet meer alleen portretten, maar ook het hele dier. Ook interactie, actie en de omgeving waar hij is. Dat heb ik nu weer opgepakt. Het komt al iets naar voren in de foto’s die ik nu deel. Ik zal wel altijd in blijven zoomen op de prachtige gezichten. Maar er is zo veel meer te zien.

De Apenheul is prachtig groen, fris groen. Veel hoog gras. De gorilla’s hebben een mooi gebied. Maar soms is het wel wat lastig om de hoofdattractie in beeld te krijgen. Kiango, het lichtpuntje dat in februari werd geboren in de Apenheul. De 50ste gorillababy geboren in het jaar dat de Apenheul 50 jaar bestaat. Hoe bijzonder dat! Zo aandoenlijk dat kleintje dat heel liefdevol verzorgd wordt door moeder Gyasi. Ik heb anderhalve geheugenkaart vol geschoten. Ik deel een kleine selectie van dit prachtige duo:  Gyasi en baby Kiango

 

 

Gyasi en baby Kiango
Gyasi en baby Kiango

 

 

 

Gyasi en baby Kiango
Gyasi en baby Kiango

 

 

 

Kiango
Kiango

 

 

 

Gyasi en baby Kiango
Gyasi en baby Kiango

 

 

Kiango
Kiango

 

 

 

Kiango
Kiango

 

 

 

Gyasi
Gyasi

 

 

 

Gyasi en baby Kiango
Gyasi en baby Kiango

 

 

 

Gyasi
Gyasi

 

 

 

Deze foto’s werden hier genomen:

Spread the love

4 thoughts on “Gyasi en baby Kiango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top