Op dit moment ben ik bezig mijn foto’s te reorganiseren en op te schonen. In de praktijk komt het er op neer dat ik alle foto’s bekijk. Dat ik de mappen namen geef, waardoor ik de foto’s kan vinden. Maar vooral ook dat ik heel veel foto’s weggooi. Dat is een hele klus. Op dit moment heb ik over de laatste 12 jaar 135.542 foto’s. En dat, nadat ik al heel veel heb weggegooid. 😮

Terwijl ik dit doe, kom ik foto’s tegen die ik al vergeten was. Of foto’s die ik destijds niet heb verwerkt. Een aantal ervan deel ik hier. Allemaal beestjes!

 

 

Heidelibel - Meadowhawks
Heidelibel – Meadowhawks

 

 

 

Populierenhaantje - Chrysomela populi
Populierenhaantje – Chrysomela populi

 

 

 

Lieveheersbeestje - Lady bug
Lieveheersbeestje – Lady bug

 

 

 

Lantaarntje - Blue-tailed damselfly
Lantaarntje – Blue-tailed damselfly

 

 

 

Coloradokever - Colorado potato beetle
Coloradokever – Colorado potato beetle

 

 

 

Grote keizerlibel - Emperor
Grote keizerlibel – Emperor

 

 

 

Weidebeekjuffer - Banded demoiselle
Weidebeekjuffer – Banded demoiselle

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top