Op 21 augustus ben ik voor het eerst naar Aquazoo in Leeuwarden geweest. Een nieuwe dierentuin voor me. Ik ging er heen, omdat ik de 4 tijgerwelpjes wilde zien. Ik zag een mooie dierentuin, maar natuurlijk niet de tijgerwelpjes. Jammer! Tijdens mijn tweede bezoek vorige week zag ik de welpjes kort, maar kon er geen goede foto’s van maken. Weer jammer, maar ik zag en fotografeerde wel heel veel andere mooie dieren.

Inmiddels heb ik een abonnement genomen. Ik kan nu een jaar lang “gratis” naar deze dierentuin. Wat ik er mooi aan vind, is dat de dieren er zo veel ruimte hebben. Het water waar de zeehonden zwemmen is zo enorm groot. Verder is het een heerlijk park om rond te lopen. Binnenkort ga een nieuwe poging doen om de welpjes vast te leggen. Hopelijk heb ik dan meer succes. Drie maal is scheepsrecht toch.

Ik deel een selectie van de foto’s die ik maakte.

 

 

Dwergflamingo - Pygmy flamingo
Dwergflamingo – Pygmy flamingo

 

 

 

Azara's agoeti
Azara’s agoeti

 

 

 

Vicuña - Vicuna
Vicuña – Vicuna

 

 

 

Witnekkraanvogel - White-naped crane
Witnekkraanvogel – White-naped crane

 

 

 

Gewone zeehond - Common seal
Gewone zeehond – Common seal

 

 

 

Kleine zilverreiger - Little egret
Kleine zilverreiger – Little egret

 

 

 

Flamingo
Flamingo

 

 

 

Humboldtpinguïn - Humboldt penguin
Humboldtpinguïn – Humboldt penguin

 

 

 

Amoertijger - Amur tiger
Amoertijger – Amur tiger

 

 

 

Kleine zilverreiger - Little egret
Kleine zilverreiger – Little egret

 

 

Deze foto’s zijn hier genomen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top