In de zomervakantie heb ik de fotografeerkubus weer in ere hersteld. Hij stond gewoon nog in de logeerkamer, maar volgepakt met allerlei dingen die ik wilde fotograferen. In die kubus kun je spelen met licht en verschillende achtergronden plaatsen.

Het was ook al heel lang geleden, dat ik bloemen fotografeerde in huis. Daarom kocht ik een plukboeket. Een verzameling bloemen van verschillende lengtes samengevoegd tot een boeket. Hoer onder een aantal van de foto’s.

 

 

Gladiool - Sword lily
Gladiool – Sword lily

 

 

 

Gerbera
Gerbera

 

 

 

Zonnekruid - Sneezeweed
Zonnekruid – Sneezeweed

 

 

 

Gladiool - Sword lily
Gladiool – Sword lily

 

 

 

Zonnehoed - Coneflower
Zonnehoed – Coneflower

 

 

 

 

Gerbera
Gerbera

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top